Garantie en klachten

Little Beastie maakt alle producten zelf met veel liefde en zorg, daarbij word alles met zorg gecontroleerd op kwaliteit.
Soms gaat dit helaas niet helemaal goed! Waar mensen werken, worden wel eens fouten gemaakt. 
Om de kwaliteit en ons standaard hoog te houden geven wij 2 maanden garantie op producten van ons eigen merk, vanaf het moment dat jij het in huis hebt ontvangen. 

Het is daarbij wel belangrijk te weten dat de producten die gemaakt worden gebruiksvoorwerpen zijn. De garantie geldt daarom alleen op gebreken die niet te maken hebben met het gebruik van het product. Denk bijvoorbeeld aan het (verkeerd) gebruikmaken van de rits of drukknoopjes. Schade door het (verkeerd) gebruiken van onze producten wordt dan ook niet vergoed. Denk hierbij aan het verkeerd wassen van de stoffen! Lees daarom altijd onze wasvoorschriftenDan kan het bijna nooit fout gaan.

Heb je een kapot of verkeerd product ontvangen en wil je weten wat ik daarin voor je kan betekenen?

Mail mij dan a.u.b. binnen 48 uur met je naam, email-adres en ordernummer, en omschrijf ook duidelijk wat er kapot is en plaats daarbij duidelijke foto's van het kapotte deel van het product naar info@littlebeastie.nl
Het zou fijn zijn als je in het vakje onderwerp van de mail vermeld; KLACHT gevolgd door je ordernummer.
Zo kan ik je mail altijd goed terugvinden mocht er iets mis zijn gegaan.
Je kunt ook gebruik maken van het contact formulier.

Mocht je een product ontvangen dat al kapot is bij de levering, mail me dan binnen 48 uur via bovenstaand contact formulier. Via de mail ontvang je instructies om het product naar ons retour te verzenden. 
Ik stuur je dan z.s.m. een vervangend product op! 

© 2021 - 2022 Little Beastie | handmade baby & peuterkleding | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel