Verzending, levering en retourbeleid

Verzending & levering

 • Little Beastie levert in Nederland en België
  Tarieven voor de verzending kun je hieronder vinden. 

 • Little Beastie heeft een levertijd van maximaal 3 weken (15 werkdagen).
  Vervolgens heeft PostNL nog 1 tot 2 werkdagen nodig om het te leveren. Zij leveren niet op zondag.

 • Wij versturen jouw pakket met een track en tracecode die je ontvangt nadat het product is verzonden.
  Pakketjes met een hoge bestelwaarde worden ook verzekerd verzonden, de kosten betaalt Little Beastie. 

 • Gepersonaliseerde producten worden meestal binnen 15 werkdagen verzonden.
  Producten die voorradig zijn zullen binnen 2 werkdagen verzonden worden.

 • Mocht de levertijd afwijken van bovenstaande, zal ik contact met je opnemen via de mail. Houd dus je mail in de gaten en vergeet vooral je spam inbox te checken, want het komt wel eens voor dat onze mailtjes daar wel eens terecht  komen.

 • De meeste producten passen door de brievenbus! Hoeraa! Dat is fijn want daardoor blijven de kosten laag, hoe meer je besteld hoe minder de verzendkosten worden. Little beastie werkt met een trapsysteem, die kun je hieronder bekijken. Wanneer er meerdere producten besteld worden boven 2kg (vaak meer dan 3 kledingstukken) zal het verzonden moeten worden met de pakketpost, dit gaat allemaal automatisch, je krijgt hierover bericht.   

 • Verzendingen naar België worden altijd berekend als pakketpost ook al past het door de brievenbus, daarom zijn de kosten wat hoger! Maar ook voor België werkt Little beastie met een trapsysteem. Hoe meer je besteld, hoe goedkoper de verzendkosten. 

Tarieven Nederland
Tot €60,-      €4,95
>> €60,-       €2,95
>> €90,-       gratis

Tarieven België
Tot €60,-      €9,95
>> €60,-       €6,95
>> €90,-       €3,95
>> €120,-      gratis
 

Leuk! Als je iets kleins besteld, bijv. een mutsje of de babyslofjes, zijn de verzendkosten laag, ik kan het dan met een postzegel versturen! Mocht het betaalde verzendtarief dan te veel zijn geweest, stort ik automatisch het verschil naar je terug. 

Let op!
Mocht het tijdens het bestelproces niet helemaal precies volgens dit systeem kloppen en je betaald te veel verzendkosten laat het me dan meteen even weten! Ik zorg dan dat je het verschil terug krijgt gestort op je rekening.

Retourneren

Is er iets niet helemaal goed gegaan met de bestelling of ben je niet tevreden over je aankoop?! Dat is erg jammer! Neem dan snel even contact met me op en dan kijk ik of we een oplossing voor je heb, ik vindt het erg fijn als je me verteld waarom je iets wilt retouneren, dat helpt mij om mijn bedrijf steeds te verbeteren. Doordat ik alle producten speciaal op bestelling maak, is het niet altijd mogelijk om zomaar te retourneren. Kijk altijd goed je bestelling na! Speciaal aangevraagde verzoekjes, kunnen nooit geretourneerd worden.  Het is ook helaas niet mogelijk om geld terug te geven, wanneer bijv. de maat niet goed is, het aankoop bedrag wordt dan in de vorm van een tegoedbon of eventueel geruild worden voor een andere variant (bijv. shirtje voor een shirtje).

Je kunt op de pagina garantie en klachten meer lezen hoe we omgaan met producten die niet voldoen aan je wensen. Let op, retourneren is altijd voor eigen rekening. 
 

© 2021 - 2022 Little Beastie | handmade baby & peuterkleding | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel